کاغذ پوستی یا کاغذ شیرینی پزی (Parchment Paper) نوعی کاغذ سلولزی نازک و سفید رنگ (به طوری که تصاویر و خطوط از پشت آن دیده شود) است که گاهی به اشتباه به آن کاغذ مومی یا کاغذ روغنی میگویند.
وجه تمایز کاغذ پوستی و مومی در تاثیرپذیری آنها نسبت به حرارت و ظاهر صیقلیتر کاغذ مومی است.
این نوع کاغذ مصارف مختلفی دارد که عمده آن در شرینیپزی، شیرینیپزی و نانپزی است.
به غیر از مصارف ذکر شده، از این کاغذ در نقشهکشی و کپیبرداری و به عنوان کاغذ الگوی خیاطی استفاده میشود. همچنین گاهی میتوان نمونههایی از این کاغذ را در بستهبندی کفش و لباس به عنوان پوشش داخل جعبه مشاهده کرد.
در زیر نمونهای از کاربرد متفاوت کاغذ پوستی را میتوانید ببینید که به عنوان بسته موادغذایی در مجموعه کاستومرباکس تهیه شده است.